Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δημιουργία Ακαδημίας βόλει

Το σωματείο Α.Ο ΓΑΛΗΝΗ ξεκινάει συνεργασία με το σωματείο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε σε επίπεδο αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ (Ακαδημίες, παμπαίδων/παγκορασίδων, παίδων/κορασίδων) με σκοπό την εξάπλωση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες στην νότια πλευρά της πόλης.
Ο σύλλογος της ΠΓΕ θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων και άρτια οργανωμένων συλλόγων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στις ακαδημίες, με σημαντικές αγωνιστικές παρουσίες σε τουρνουά Ακαδημιών Συλλόγων εντός και εκτός Πατρών. Ο σύλλογος Α.Ο ΓΑΛΗΝΗ αποτελεί πρωτοπόρο στα...
αθλητικά δρώμενα της περιοχής του νοτίου διαμερίσματος με ανάλογες αθλητικές επιτυχίες.  Στις προθέσεις της συνεργασίας είναι εκτός από την εκμάθηση βόλεϊ και η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών/αθλητριών.
Υπεύθυνη προπονήτρια των Ακαδημιών είναι η κ. Λούλα Τριανταφυλλοπούλου καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα βόλεϊ, υπεύθυνη Ακαδημιών βόλεϊ της ΠΓΕ και Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της ΕΟΠΕ στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι προπονήσεις ξεκινούν το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 12:30 π.μ στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Λάγγουρα. Για εγγραφές, πληροφορίες συνδρομής κλπ,  στο χώρο του γυμναστηρίου τις ώρες των προπονήσεων και στα τηλ. 6946790379 (κ. Λούλα) και 6974420952 (κ. Γιάννης)