Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μία επίκαιρη ταινία

Πατήστε εδώ για να δείτε μία εξαιρετική ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 14ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας. Πρόκειται για ένα σύντομο φιλμ που αναφέρεται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται μια ανάσα από το λιμάνι, όπου χιλιάδες μετανάστες περιμένουν την ευκαιρία για να φύγουν... 

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Φύλακας στο σχολείο μας


Φύλακας τοποθετείται από το Δήμο Πατρέων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς με σκοπό την προστασία του. Ο φύλακας θα εποπτεύει τους χώρους κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Είναι βέβαιο ότι η συμβολή του θα είναι μεγάλη στην κατεύθυνση της διατήρησης της καθαριότητάς του αλλά και της προστασίας της εύτακτης και αξιοπρεπούς εξωτερικής εικόνας του, την οποία ορισμένοι δυστυχώς δε σέβονται...

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κοινός αριθμός τηλεφώνου και φαξ




Ο παλιός αριθμός φαξ του σχολείου μας πλέον δεν ισχύει. Στο εξής ο κοινός αριθμός τηλεφώνου και φαξ είναι ο 2610-524609

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!



Από τις 14 Ιουνίου που δόθηκαν οι τίτλοι, οι μαθητές βρίσκονται σε διακοπές. Kαλή ξεκούραση σε όλους και όταν ξαναβρεθούμε το Σεπτέμβρη να ...είμαστε γεροί και δυνατοί!
Το σχολείο μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 θα είναι ανοιχτό.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!     

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Λειτουργία Κοινωνικού Παιδιατρείου στην Πάτρα




Στο Δήμο Πατρέων λειτουργεί Κοινωνικό Παιδιατρείο, όπου μπορούν να εξετάζονται δωρεάν από εθελοντές παιδίατρους τα παιδιά απόρων και ανασφάλιστων συνδημοτών καθώς και   συνδημοτών που είναι εγγεγραμμένοι στην Τράπεζα Τροφίμων. Το  Κοινωνικό  Παιδιατρείο εδρεύει στο Γ’ ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων (Αιδηψού 2 και Αγίου Ιωάννη Πράτσικα), οι ώρες λειτουργίας είναι...

Φωτογραφίες από τη γιορτή λήξης


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πληροφορίες

Οι τίτλοι προόδου και σπουδών θα δοθούν την Πέμπτη το πρωί από τις 8.30 και μετά.
Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη ολοκληρώνονται την 21η Ιουνίου 2012.
Οι μαθητές που διαμένουν σε απόσταση ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ των 1200 μ. από το σχολείο δικαιούνται μεταφοράς. Πληροφορίες στο σχολείο.

Η γιορτή λήξης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή που οργάνωσε το σχολείο μας με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους.
Σύντομα θα αναρτηθούν και φωτογραφίες. 

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Απόψε η γιορτή μας



Απόψε το βράδυ στις 8.15΄ υποδεχόμαστε το καλοκαίρι. Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή λήξης του σχολείου μας. Θα έχουμε αφιέρωμα στους μεγάλους έντεχνους Έλληνες συνθέτες Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λοϊζο και Κόκοτο, οι μεγάλες τάξεις θα χορέψουν μοντέρνους χορούς, ενώ το χορευτικό του Συλλόγου Γονέων θα μας ταξιδέψει στην παράδοση.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οι εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού και στο ολοήμερο




Οι εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού ολοκληρώνονται την 21η Ιουνίου 2012. Το ίδιο και οι εγγραφές στο ολοήμερο τμήμα. Αναλυτικές πληροφορίες στο σχολείο και στο τηλέφωνο 2610-524609.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κλειστό και την Τετάρτη 6/6/12 το σχολείο



Το σχολείο μας, όπως όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πάτρας, θα παραμείνει κλειστό και την Τετάρτη 6/6/12 λόγω των εκλογών του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών. 

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Κλειστόν...

Τη Δευτέρα 4/6/2012 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της γιορτής του Αγ. Πνεύματος.

Οι μαθητές του Γ2 ζωγραφίζουν τη θάλασσα

Οι μαθητές του Γ2 προσμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι , ονειρεύονται τη θάλασσα και τη ζωγραφίζουν.


    
Έργο της Αντέλας Ντ.

                                                                                                                           
   
Έργο της Γεωργίας Κ.
       

Έργο της Βασιλικής Κ.
Έργο του Γιάννη Κ.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ενημέρωση για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ομάδα κοινωνικών λειτουργών της κοινωνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" επισκέφτηκε την Πέμπτη 31/5/2012 το σχολείο μας και ενημέρωσε τις Δ΄ και Ε΄ τάξεις πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Μέσα από διαδικτυακά και άλλα παιχνίδια οι μαθητές πληροφορήθηκαν τρόπους για το πώς μπορούν να αποφεύγουν τις ιντερνετικές κακοτοπιές.
Οι μαθητές εργάζονται και μαθαίνουν για το Διαδίκτυο.
Οι κοινωνικές λειτουργοί βοηθούν τα παιδιά να μάθουν. 

Κλιμάκιο του Μουσικού Γυμνασίου ενημέρωσε τους μαθητές της ΣΤ' τάξης



Κλιμάκιο του Μουσικού Γυμνασίου Πάτρας επισκέφτηκε την Παρασκευή 1/6/2012 το σχολείο μας και ενημέρωσε τους μαθητές της ΣΤ' τάξης σχετικά με τα προγράμματα που εφαρμόζονται στο συγκεκριμένο σχολείο. Η ενημέρωση ήταν αναλυτική και περιελάμβανε προβολή βίντεο.