Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου



           Ενημέρωση - Πρόσκληση

Την Παρασκευή    26 Οκτωβρίου θα γίνουν εκδηλώσεις   σ’ όλα τα Σχολεία της  χώρας  για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.  Έτσι κι εμείς  - με τους μαθητές των τμημάτων της Δ΄ τάξης και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς -  έχουμε  προγραμματίσει ανάλογες εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου στις 08:30 π.μ.. και σας προσκαλούμε  να μας  τιμήσετε με την παρουσία σας.
          Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα  κι οι μαθητές μετά τη λήξη της γιορτής (περίπου στις 09:40) θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση κι αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. 

  

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου,  οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων που συμμετέχουν στην Παρέλαση  πρέπει να βρίσκονται στις 11:20 π.μ. το αργότερο  στο χώρο συγκέντρωσης που είναι η οδός Αγίου Ανδρέου στο ύψος της οδού Αράτου. Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα η θέση των τμημάτων του σχολείου μας (κατά την εκκίνηση) θα είναι στο ύψος της Αγίου Ανδρέου & Αράτου.
Μετά το τέλος της Παρέλασης, τα τμήματα θα διαλύονται με απόλυτη τάξη και πάντα με ευθύνη των συνοδών τους πάνω στον προαύλιο χώρο του νέου Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου (κάτω από το δέντρο, αριστερά στην είσοδο του ναού).
Σημειωτέον ότι οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο συγκέντρωσης των τμημάτων και θ’ αποχωρήσουν από το χώρο περάτωσης της Παρέλασης , όπως περιγράφονται παραπάνω, με ευθύνη των γονέων τους.
Συνοδοί των τμημάτων στην Παρέλαση θα είναι η κ. Ταυρίδου Μαρία, εκπ/κός Φυσικής Αγωγής κι η κ. Ηλιοπούλου Ακριβή.
Προσοχή στην αλλαγή της ώρας!!!