Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Το σχολείο μας τίμησε τους ήρωες του `40


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, τίμησε τους ήρωες που αγωνίστηκαν το 1940 για να μπορούμε εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.
Πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές της Δ΄τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Κορφιάτη Ευτυχία  και Θεοφιλάτου Χριστίνα  καθώς και της μουσικού μας κ. Πίτσου Δήμητρας. Τον ήχο επιμελήθηκε για μια ακόμη φορά ο Υποδιευθυντής μας κ. Γεωργάκης Βασίλης.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Στεφάνου Ιωάννη στη σημαιοφόρο της 1ης περιόδου, μαθήτρια του ΣΤ2 , Κασπίρη Μαρία.
Ακολούθησε η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο της 2ης περιόδου, μαθήτρια του ΣΤ1, Πετριχιάνου Βασιλική. Μαζί με τους σημαιοφόρους παραβρίσκονταν και οι παραστάτες καθώς και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνων. Ο Διευθυντής του Σχολείου συνεχάρη  όλους τους μαθητές για τις επιδόσεις τους και για το ήθος τους .Στη συνέχεια οι μαθητές της Δ΄ τάξης, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες, σκετς, τραγούδια, ηχητικά, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων.
Πολλά συγχαρητήρια!!!