Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή του Σχολείου μας στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου (ισχύει για τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες του ΣΤ΄2 τμήματος του Σχολείου μας και για όλα τα παιδιά του ΣΤ΄1 τμήματος) το απόγευμα και ώρα 16:30 μ.μ. γίνεται επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού μας και από τον Επικεφαλής των Δαφνοδρόμων.  Ώρα προσέλευσης των τμημάτων είναι 16:00 μ.μ.. Μετά το τέλος των ως άνω εκδηλώσεων τα τμήματα αποχωρούν με απόλυτη τάξη και ευθύνη των συνοδών τους.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, ανήμερα της επετείου,  οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων που συμμετέχουν στην Παρέλαση  πρέπει να βρίσκονται στις 11:30 π.μ. το αργότερο  στο χώρο συγκέντρωσης που είναι η οδός Αγίου Ανδρέου στο ύψος της οδού Αράτου. Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα η θέση των τμημάτων του σχολείου μας (κατά την εκκίνηση) θα είναι στο ύψος της Αγίου Ανδρέου & Αράτου.
Στο τέλος της παρέλασης τα τμήματα καταλήγουν στον προαύλιο χώρο αριστερά του νέου Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα (βλέπε φωτογραφία) , από όπου και θα αποχωρούν με τάξη, με ευθύνη των συνοδών τους.

Σημειωτέον ότι οι μαθητές θα προσέλθουν στον χώρο συγκέντρωσης των τμημάτων και θ’ αποχωρήσουν από τον χώρο περάτωσης της Παρέλασης, όπως περιγράφονται παραπάνω, με ευθύνη των γονέων τους.

Συνοδοί των τμημάτων στην Παρέλαση θα είναι οι εκπ/κοί Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας κ. Ταυρίδου Μαρία και κ. Παπαγεωργίου Αλέξης.