Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2022-2023

Αγαπητοί γονείς, 

Στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς ο Διευθυντής κι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σάς εύχονται "ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"! 

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε με τον Αγιασμό. Οι μαθητές μας θα έρθουν στο σχολείο στις 08:30 π.μ. και θα παραμείνουν στο προαύλιο. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι, θα συνταχθούν κατά τμήματα μπροστά από την κεντρική είσοδο (με την καθοδήγηση των δασκάλων τους) για να παρακολουθήσουν την τελετή του αγιασμού. 

Την τελετή του αγιασμού μπορούν να παρακολουθήσουν κι οι γονείς των μαθητών/τριών - πίσω από τους μαθητές - φροντίζοντας οι ίδιοι για τα μέτρα ατομικής προστασίας τους. 

Με την λήξη της τελετής του αγιασμού και τους χαιρετισμούς, οι μαθητές/τριες θα οδηγηθούν - με την συνοδεία των δασκάλων τους - στις αίθουσές τους. Θα πάρουν τα βιβλία τους, το υλικό που χρειάζονται, το ωρολόγιο πρόγραμμά τους αλλά και χρήσιμες οδηγίες. (Τα βιβλία θα τα πάρουν οι μαθητές σε πλαστικές τσάντες που έχει προμηθευτεί το Σχολείο. Δεν χρειάζεται να φέρουν μαζί τους σχολικές τσάντες.) 

 Όλοι οι μαθητές θ’ αποχωρήσουν περίπου στις 9:30 π.μ. (Θα σταλεί αναλυτική ενημερωτική επιστολή από τον Διευθυντή στα Email των γονέων/κηδεμόνων σχετικά με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο αλλά κι άλλες χρηστικές πληροφορίες). 

Ο Διευθυντής του Σχολείου