Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Διακοπή κυκλοφορίας


Λόγω έργων της ΔΕΥΑΠ διακόπτεται από σήμερα μέχρι τις 2 Ιουλίου η κυκλοφορία σε δρόμους γύρω από το σχολείο μας. Λεπτομέρειες εδώ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ανακατασκευή χώρων από τον Δήμο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής των κτιριακών χώρων στην οδό Δημοκρατίας, κάτω από την κεντρική πλατεία Οβρυάς, που προορίζονται να στεγάσουν την Δημοτική Ιματιοθήκη, χώρο συγκέντρωσης φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο, το αγροτικό ιατρείο της Οβρυάς και Πολυχώρο εκδηλώσεων. Λεπτομέρειες εδώ.

Εικόνες από εκδήλωση στην πλατεία Ντεβέ


Πατήστε εδώ για να δείτε εικόνες που δημοσιεύει το skypatras από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ντεβέ στην Οβρυά. 

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τα παραμύθια της Νερομάνας




Στην όμορφη ρεματιά της Νερομάνας στη γειτονική Κρήνη ξεκινούν την Κυριακή 14 Ιουλίου τα παραμύθια της Νερομάνας. Παππούδες, γιαγιάδες, ηθοποιοί και παραμυθάδες αφηγούνται παραμύθια ταξιδεύοντάς μας σε άλλους τόπους κι άλλους χρόνους. Στη φωτογραφία η γραφική ρεματιά της Νερομάνας.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η φανέλα του Απόλλωνα

Η προθήκη με τις φωτογραφίες
και τη φανέλα με τις υπογραφές
των παιχτών.

Στις 11 Απριλίου του 2013 η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας επισκέφτηκε το σχολείο μας. Για να θυμόμαστε εκείνη την όμορφη εμπειρία τοποθετήσαμε σε προθήκη του ισογείου φωτογραφίες από την επίσκεψη και τη φανέλα της ομάδας που μας χάρισαν οι αθλητές πάνω στην οποία υπάρχουν οι υπογραφές τους.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σε λειτουργία το φανάρι των Δεμενίκων


Επιτέλους, τέθηκε σε σε λειτουργία το φανάρι στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Ειρήνης και Φιλίας, ένα σημείο στο οποίο οι οδηγοί, που κινούνταν από και προς τα Δεμένικα, αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα.  

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Στην ώρα τους τα βιβλία την επόμενη σχολική χρονιά

Απ' ό,τι φαίνεται τα βιβλία την επόμενη σχολική χρονιά θα τα έχουμε στην ώρα τους. 'Ηδη το σχολείο έχει παραλάβει δύο παλέτες και έχει προγραμματιστεί η παραλαβή άλλων τριών στις 20 Αυγούστου και στις 3 Σεπτεμβρίου. Αισιοδοξούμε ότι την ημέρα του...